Пијан на подвижни степенице (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д си пијан много ствари ти изгледав ок, све ти е убаво, све добро функционира. Ама к’д се вратиш у реалност не е такој, али па што ќе се враќаш.

Loading...

К’д си пијан како овога другара ќе си мислиш дека степенице и дома су ти подвижни, пошто он стои на степенице што не мрдав, и чека да стигне до горе. Арно би било да стигне брзо, ама он не се брза па ќе си почека све док не се отрезни.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.