Пешевски тепа новинари: Саше Политико изеде нов ќутек (видео)

Сподели со своите пријатели

Не пројдесва ни 24 саата од последањ инцидент, Саше Политико пред малце изеде нов ќутек, ов’ј пут од вицепремиера Владимира Пешевскога.

Loading...

Ивановски по напад изјавија дека случај ќе га пријави у полициску станицу “Беко и дека вицепремиер му нанеја два удари у главу и у ногу.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.