Перформансот на малата Јохана проследен со бурни овации (видео)

Сподели со своите пријатели

Малото девојче Јохана, членка на танцова група, пред публиката се обиде да ја имитира познатата пејачка Арета Френклин, а нејзиниот перформанс беше проследен со бурни овации.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.