Перформанс на годину: Кореанка растура како игра ”dubstep” (видео)

Сподели со своите пријатели

Наместена како модел у излог, кореанка изведе луду тачку, играјќи у стил на dubstep” денс.

Loading...

Просто да не ти се веруе дека некој може до толко да гу усоврши моторику на тело сас ритам и бас.

Страшно добро изведено.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.