Пцуеш док возиш и роди се добра реклама (видео)

Сподели со своите пријатели

Никад не пцујте док ги возите деца у кола, пошто, деца слушав и после ни е чудно зашто и они користив вулгарни зборови.

Loading...

Еве како пцување уствари и може да послужи за добру ТВ рекламу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.