Пазете конобар краде! (фото)

Сподели со своите пријатели

Увек е добро да се знае таква информација, али појака антиреклама нема да има никад.

13692607_1109259985813625_1613807715544706191_n

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.