Парови: Змај сака да убоде, овај не дава (видео)

Сподели со своите пријатели

Срби обично знаев да се пофалив дека они гу измислиле виљушку.

Loading...

Изум како изум си е добар, ама нема за кога.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *