Паркирајте сe куде треба за да не ви га преполовив камион (видео)

Сподели со своите пријатели

Снимка ни доваѓа од Чешку и на њума ќе видите дека ако се паркирате на место куде што не треба можете да си направите огроман проблем.

Loading...

Додуше за несовесни возачи некад такој и треба, а штета што у Куманово немамо ни воз ни трамвај пошто много авта ќе отидесва курбан.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.