Папагал црка и плаче бетер од мало бебе (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако раснеш бебе и папагала у исто време, резултат е следеќи – црка бебе, црка папагал.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.