28.05.2015 15:43

Палаво момче успеало да се заглави во 16 сантиметри простор (видео)


Палаво момче во Кина, успеало да се заглави помеѓу два ѕида и за негово спасување, вклучена била и пожарната единица, откако момчето не можело да се помести ниту чекор напред.

Осум пожарникари, со доаѓање на лице место, забележале дека четиригодишното момче успеало да се заглави меѓу два ѕида и простор широк едвај 16 см.

loading...

После два часа спасувачка мисија, пожарникарите успеале да го извадат заглавеното момче и да го однесат во болница.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments