Падне малце снег и не можеш да ги изброиш сообраќајке (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој како куде нас к’д не ги исчистив улице па се залети некоја буала па направи проблеми на други будале и такој у круг, па имало верижан судир, пази стварно.

Нешто слично се е ваљда дешавало и туј, само ајде пробајте избројте колко авта се млатнасва.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.