Падна од 17 спрат и остана жив (видео)

Сподели со своите пријатели

Момак од Чиле, падне од 17 спрат и остане жив. Барем такој пишуе на Јутјуб коментар под видео.

Loading...

Можда га спаси тој што падна на настрешницу. Којзнае.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.