Па не стои он цел д’н здрвен за да га некој краде (видео)

Сподели со своите пријатели

Мислејќи дека улични забављачи кои по цел д’н престоив мирно, нема да мрднев док ги некој краде, искочи дека е погрешна проценка за лузера од амерички улице.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.