Па ако е овчар – не е глуп (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема поискрени људи од онија што цел живот живив скромно. Скромни, и понекад неуки људи, не учив школе, ама затој мислив и ценив дека само искреност е прав пут по кој човек треба да се движи.

Loading...

Еве га одговор на обичнога српскога овчара на прашање дали знае кој е Александар Вучиќ, иначе српски премиер, и што му се десило при посету на Сребреницу, к’д премиер на Србију беше физички нападнат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.