Ожениш гу да кува како маму, она пие како тату (видео)

Сподели со своите пријатели

Флоскула која вика ”Ти си ќерко татин син”, се потврдуе како тачна сас случајна девојку од Шведску, која сигурно ќе ги посрами и некои мужи заради свој талент да пие пиво.

Loading...

Млада Швеѓанка ексира 4 големи чаше пиво како од шалу. И тој за 30 секунде.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.