Овуј генијалност мора да гу видите: „Шампион“ меѓу лопови (видео)

Сподели со своите пријатели

Лопов одлучи на свакакв начин да дојде до свој плен – паре од банкомат, ама његов план ги насмеја сви.

Loading...

У едну од 26 бразилски државе – Парани, камере су га снимиле неуспешан покушај за малце комично пљачкање. Он покушува на свакакв могуќ начин да дојде до паре од банкомат, па и динамит користи, ама некако не иде бре.

За што се работи збор погледнете сами, па насмејте се и ви.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.