Овој ти се вика таксират потрошена ракија (видео)

Сподели со своите пријатели

Ветар дува ли – дува, а ов’ј се запнаја да пие на туј ветрометину.

Loading...

Не троши бе ракију џабе, еј.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.