Овој су ви најсмешни падови за годину што ни бега (видео)

Сподели со своите пријатели

Декември како послеѓан месец е идеалан за да се напарви пресек на сви глупости што уствари гу одбележасва у изминати 11 месеца, а богами има ги много.

Loading...

Сви тија глупости, т.е. поголем дел од њима су снимени и псотавени на интернет, нели тренд е с’г тој, а тренд е богами к’д веќ се стављав људи и да ги се смеев на глупаци.

Затој ми ви га пренасамо овој урнебесно видео с’с најсмешни падови за 2015 годину, а слободно уживајте и насмејте се, пошто понеделник беше ичера, а до викенд има још много.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.