Овој се вика „Мачо салата“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Мужи важив за доста добри кувари, барем жене такој викав. Никад не ми е било јасно дали затој што е стварно такој, или затој што ги некој мења у работу, али нема врска.

Loading...

У овој видео муж како и свак муж стануе од спање ама сака му се онај работа, да обавив едн „зорњак“, и она почнуе како и свака домаќица сигурно ѓубре едно, нејќеш да земеш ни салату да направиш, а на тој одма мислиш.

И муж да докаже дека сака ќе земе и ќе ву направи салату, ама погледнете какву.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.