Овој се вика китење на музиканти с’с паре (видео)

Сподели со своите пријатели

Сигурно сте биле на некоју гастрабајтерску или циганску свадбу, али и да не сте сигурно сте слушнале дека музичари на овија свадбе свирив с’с мерак затој што сви ги китив с’с паре, ама к’д ќе га видите овој видео ќе сфатите дека тој не е ништо.

Loading...

Овој е од Индију, на свадбу на некои си бизнисмени што чував краве, што е уствари и света животиња у Индију. Музичари ќе бидев затрупани с’с бакшиш од 45 милиона долара у индиску националну валуту.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.