Овој мушко оро у Бугарију има пола милион прегледи – еве и зашто (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека за људи што не су од наши простори наши ора можев да бидев интересни или замлатени с’га они си знаев можда не ни кажуев да не не увредив. Али стварно има некои од њима што су доста интересни, еве на пример овај кореографија на некое си шопско мушко оро на свадбу у Бугарију е стварно хит по интернет, а ви погледнете и ќе знаете зашто.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.