Овој куче толко сака да плива, па тој га прави и на суво (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет кружи овој интересно видео на кое можете да видите дека некои кучиња сакав да пливав, а од преголему жељу тој га правив на суво.

Имено, власник га вади од воду, а оно и даље продужуе да плива, ама само док газда оди, к’д стигне газда стигне и куче, к’д газда застане оно не плива.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.