Овој кинеско куче сигурно нема да заврши у лонац (видео)

Сподели со своите пријатели

Куче што лае, не е добро сварено – вика стара кинеска поговорка.

Loading...

Нажалост, тој е истина, ако се знае дека Кинези едев кучешко месо што е бљакш и несфатљиво за нас овде, пошто мислимо дека све док не пробамо лава – за нас е свиња цар на животни.

Од другу страну, на интернет најдесмо невероватну сторију за верно куче што га чува точак на газду, и тој на две ноге.

Верност до гроба – тој ти е.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.