Овој е разлог зашто не треба да се дирате с’с мачке (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д си идиот и малтретираш мачку она ќе те трпи, ќе те трпи, ама к’д ќе ву пукне филм има да напарви хаос. А знаемо дека мачке к’д се изнервирав немав контролу и свашта можев да направив. Епа погледнете како му врати она на газду што гу малтретира.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.