Овој е призор од кој може да ви се дигне коса на главу (видео)

Сподели со своите пријатели

Снимка е направена на Ајфелову кулу и тој на сам врв, а дечко шета без проблеми лево десно. Ако сте љубители на авантуре овој много ќе ви се допадне, а ако се плашите од висину боље да не отварате.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.