Овој е права „милфара“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Она се вика Корнелија Рицке и има 34 године, бави се с’с фитнес и мајка е на 15годишну ќерку, ама вежба и има тело како змај. За друго нема потреба да ви објаснуемо, тој ќе мора сами да га проследите у видео.

Loading...

За сви онија што не знаев милфаре су жене у године, што имав родено веќ најмалце едно дете, а и даље изгледав добро и јебозовно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.