Овој е нов Боки 13 сас 30 кила помалко (фото)

Сподели со своите пријатели

Српски портал Блиц, објави фотке од нов имиџ на Бојана Јовановскога, познат како Боки 13.

Loading...

Боки не само што е променија имиџ, него и ослабнаја 30 кила.

Capture

Боки нема више плаву косу, нема шминку и изгледа потпуно нормално.

 

Браво, Боки. Изненадуеш одвреме – навреме.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *