Овој е најнов инструмент за музицирање, а потребан ви е среѓан прст (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако сакате да се насмеете сагламски, довољно е да га погледнете овој видео и да видите дедо с’с кој талент располага по стари године, он га работи дупче од фрулу с’с среѓан прст и музицира.

Loading...

Изум е изум, нели имаше кампања на Владу нашу да бидемо иновативни, само оно ете место млади гледале гу стари људи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.