Овој е монструм: Убива кучиња и ги пие крв (видео)

Сподели со своите пријатели

На видео се јасно гледа дека овј лудак од кафез у кој има затворено кучиња вади едно, па га утепуе на доста грозан начин. Прво ќе ги удари с’с мотку по главу, а после ќе ги закоља с’с нож.

Loading...

После убиство гу цеди крв на кучиња и гу испи. Тој што е најмноструозно у све овој е што он се уствари с’с крв испомажа и по лице, и цел намсејан покажа дека е поносан на тој што га прави.

Да ве предупредимо видео има вознемирувачки содржину.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.