Овој е кувар што ужива у своју професију (видео)

Сподели со своите пријатели

Начин на кој га спрема едење ќе ти га отвори апетит тој е сигурно, а с’с мерак ќе му оставите бакшиш и ќе тражите још пошто е сигурно укусно. Он работи с’с музику и се познава дека ужива у тој што га работи затој што он работи брзо, работи у ритам и синхронизиран е. У Македонију сумњам дека имамо овакви мајстори, али богами требав ни.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.