Овој е куче весељак: Понесе га музика и почна да игра у ритам (видео)

Сподели со своите пријатели

Знаемо дека ритам на музику може некад да не понесе и да не расположи, ама тој могало да га напарви и на животни.

Loading...

Такој овој куче што проваѓаше покрај паркирани авта од едн пут слушна музику и почна да се движи у ритам.

Изгледа преслатко.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.