Овој е идеалан аларм за сви спанковци (видео)

Сподели со своите пријатели

Има некои периоди такој к’д не нис е стануе а едноставно знаете дека морате па муку мучите с’с аларм ај још пет минута ај још пет и такој он ве зезне ви се успиете.

Loading...

Епа ќе си земете овакву направу и тој више никад нема да ви биде проблем.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.