Овој е глупоќа без границе у 22 минута (видео)

Сподели со своите пријатели

У овуј компилацију на видеа се наваѓа нешто што не га гледате свак д’н около вас, пошто за да се биде толко глуп да се разберемо треба талент.

Loading...

Наместете се удобно покрај ваш компјутер, мобилан, лап топ или што веќ и слаткo се насмејте у овија 22 минута на глупоќу без границе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.