Овој е човек што успеја да га расплаче Сајмона Коуела (видео)

Сподели со своите пријатели

Сајмон Коуел за почетак за онија што не знаев е главан креатор на програми како што су Британија има талент или популарниот XFactor.

Loading...

Тој важи за тврд ора, намќор што сака да ги понижуе и исмејуе сви што ќе дојдев да поев, а оманев гу работу. Беше направија дете на жену на најдоброга другара и ич не га лазеше мува.

Ама овј дечко с’с његово појање успеја да га расплаче. Тој значи дека е он БОГ.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.