Овој дете како игра, зезнало и цел ансамбл Танец (видео)

Сподели со своите пријатели

Да видиш постарога човека куде игра у оро и тој брзо, па да не ти е чудно, ама да видиш мало дете куде игра боље од сви, е тој е веќ нешто.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.