Овој дете е родено да врти шибице на Камени мост (видео)

Сподели со своите пријатели

На времето, на Камени мост у Скопје имаше типови кои вртесва шибице у кои се крие нешто, а народ као треба да погаѓа куде е, за да дојде до паре до кои .

Loading...

Гледајќи га овој дете, текна ни на т’ј занат, па не е лошо да видите како мали се добро снаваѓа сас свои прсти.

Б’ш би бија кул на Камени мост.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.