Овој човек валканите автомобили ги претвора во уметнички дела

Сподели со своите пријатели

Скот Вејд е уметник кој може да напарви вистински ремек дела со својата четка доколку вашиот автомобил има значително голема количина прашина на него.

Loading...

Она на што некои луѓе гледаат како вистинска валкана позадина, тој наоѓа работен простор на кој прави вистински уметнички дела.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.