Овој човек година дена јадел само компир, нема да верувате што му се случило (фото)

Ендру Тејлор оваа година не јадел ништо освен компир. неговата бурна диета претрпела многу бурни критики, но нему му го променила животот. Бил зависик од храна и морал на присилна диета, а избрал компир. Некои му зборувале дека то а е дсота нездрав начин за губење на килограмите, други не … Continue reading Овој човек година дена јадел само компир, нема да верувате што му се случило (фото)Прочитај повеќе