Овој бебе како е пошло, и од Марс воду ќе донесе (видео)

Сподели со своите пријатели

Слатко мало бебе според тој како размислуе, у живот ќе биде, или каскадер или некој генијалан ум кој ќе ни донесе воду у кофе од планету Марс.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.