Ов’ј им мокри по тело – овија се цепив како шифонски гаќе (видео)

Сподели со своите пријатели

Не ни е јасно, што има смешно у тој, некој да ти застане сас патлак док легаш на плажу, и да опонаша мочање, иако се работи за скриену камеру.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.