Овј дедо не пазари, он у маркети пипка млади девојке (видео)

Сподели со своите пријатели

Кој би кажаја дека е едноставно да се процени манијак у јавност. На пример овј дедо изгледа сасвим нормално док разгледуе намирнице по маркет, ама очигледно тој му е само маска за да он може да пипка млади девојке кои тамо пазарив.

Не му било прв пут да се деси такво нешто, пошто очигледно дека тој било његова територија на коју оперира, па некој решија снимку од надзорни камере да гу објави на интернет.

 

Loading...

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.