Here's the best People Are Awesome videos we've featured this month! Huge thanks to everyone who submitted videos and OTHERKIN for the epic soundtrack!

Posted by People Are Awesome on Thursday, October 29, 2015
07.11.2015 12:45

Овија работе никако не ги пробујте дома (видео)

Facebook Twitter Google+

Свака им част на упорност и издржљивост на дечки од видео, ама ми не препоручуемо овакви работе да пробуете дома, довољно е да уживате у напори и истрајности на овија људи и ќе се осеќате веќ подобро, а они можев да ви бидев мотивација да искочите да вежабате нешто, али никако како њима.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments