Овија петина зажалисва што га нападнасва дечка (видео)

Сподели со своите пријатели

У школу не е ретка појава да дојде до разни инциденти и обрачуни меѓу деца. Овој видео покажуе групу од пет дечурлие што нападав еднога дечка. Меѓутим, ни у с’н не очекуесва дека ги чека овакво нешто.

Loading...

Брзо сфатисва дека направиле голему грешку и зажалисва за одлуку. Погледнете зашто.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.