Овија момци имав очи и на тил (видео)

Сподели со своите пријатели

Група момци пробале да се усовршив у фрљање топку или било кој предмет наназад, и од себе направиле прави мајстори за погаѓање на циљ.

Loading...

Еве дел од подвизи…

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.