Овија људи се напивав по прв пут у живот (видео)

Сподели со своите пријатели

Имав около 20 и нешто године и за прв пут у живот они пробуев да се напиев. Сви знаемо дека пијанства изгледа доста интересно, посебно к’д ти се напие некој другар, а ти останеш трезан па ги заебаваш сви около, е замислете како ли ги е на овија што за прв пут пут ќе се напиевав. Тешка ги душа јутре к’д ќе се разбудив.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.