Овија љубимци уживав к’д њини газде ги усисуев (видео)

Сподели со своите пријатели

Поголем дел од мачке се плашив од големи и бучни усисувачи, ама не и овија неколко примери.

Loading...

Газде на некој начин сфатиле дека њини љубимци уживав к’д се усисуе, па тој одлучиле да га снимив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.