Овија Кинези очигледно не планирав да имав деца (видео)

Сподели со своите пријатели

Видео снимка на коју се гледа како група Кинези се ударав по меѓуножје оставља болну гримасу на лице на свакога мужа.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.