Овија деца на памет знаев колко е 35000 – корен од 29 ÷ сас три картаљона (видео)

Сподели со своите пријатели

Деца од Индију, највероватно соберени на некој натпревар за мастер мајнд, не да рачунав на памет тешки математички задаче, него и докажуев дека математика не е за лузери кои на прсти не знаев ни два и два колко су.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.