Овакву полициску потеру не сте виделе ни у игре (видео)

Сподели со своите пријатели

Док га гледате видео ќе имате утисак дека се работи за некои сцене од филм или дека е некоја нова игра, ама овој е сурова реалност од улице на Холандију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.