Оваквога лопова још немате видено (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за пљачку која ни доваѓа од Париз, а на видео ќе видите дека не су сви лопови за нигде. Има и такви што прво ќе ви ги земев паре, а после к’д видив дека паднете на шине пошто ви се слошало дојдев и ви помогнев.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.